На Тернопільщині відремонтують підземний перехід

Опубліковано:
9 Листопада, 2020

145 кілометрів дороги М-19 Доманове–Ковель–Чернівці–Тереблече це не лише оновлення дорожнього одягу, а й покращення інфраструктури.

Так, у селищі Велика Березовиця в рамках поточного середнього ремонту дороги розпочали ремонт підземного пішохідного переходу у місці концентрації ДТП. Донедавна він нагадував більше смітник і не був пристосований до потреб маломобільних груп населення.

Зараз підрядник там проводить внутрішні облицювальні роботи. Наступним кроком стане освітлення переходу, оновлення сходів та влаштування зручного пандусу.

Поруч із переходом, на складному перехресті, дорожники замінили старий світлофор на сучасний. Поки він працює у миготливому режимі.

Додамо, що під час поточного середнього ремонту траси М-19 на Тернопільщині вздовж ремонтованих відрізків у населених пунктах влаштовують пішохідні доріжки з бруківки. Загалом 36,5 кілометрів. Для безпеки пішоходів перед усіма “зебрами” дорожники замощують тактильну тротуарну плитку. Вона мінімізує ризик послизнутися та означує початок проїжджої частини для людей з вадами зору та незрячих.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перехід, #ремонт, #сад, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: