4 речі, які нормальна жінка ніколи не пробачить чоловікові

Опубліковано:
8 Листопада, 2020

Питання взаємостосунків між чоловіком і жінкою з біблійних часів залишається найактуальнішим. Ні про політику, ні про природу, ні про що б то не було іншому не написано стільки книг, картин, статей, не знято такої кількості фільмів. Але не дивлячись на це, ніхто з учених, поетів, художників, психологів або астрологів так і не вивів універсальну «формулу щастя».

Відсутність даної «формули щастя» або будь-якого іншого «регламенту» – головна причина того, що стосунки між чоловіком і жінкою можна назвати найдовшою «війною» в історії людства за право бути щасливим і коханим. У тактиці цієї «війни» сторони використовують усі можливі засоби – любов, турботу, увагу, ніжність, повагу і підтримку. Кожен вибирає свій шлях. Але тільки одне може призвести до ураження – образи, які пробачити неможливо, які залишають глибоку рану на серці.

Отже, чого ж жінка точно ніколи не пробачить чоловікові:

1. Відмова в проханні про допомогу

Всі знають або чули про те, що є така штука, як генетична пам’ять. Так ось, у жінок в генетичній пам’яті закладено, що чоловік-лицар, герой, готовий в будь-який час прийти на допомогу своїй дамі. Не важливо в чому полягає допомога – відвезти вночі в аеропорт або привезти їй аспірин на інший кінець міста, допомогти вбити цвях або пересунути шафу, дати «чоловічу пораду» або грошей на нові чоботи, але кожна відмова чоловіка (обгрунтованп чи ні) зменшує «рейтинг» чоловіка в очах жінки рівно на стільки, наскільки для неї в даний момент важливе дане прохання.

Повірте, чоловіки, в сучасному світі жінка з усіма проблемами може впоратися сама – викликати таксі, замовити додому доставку ліків і продуктів, найняти спеціально навчених людей полагодити кран або зібрати шафу і заробити собі на брендову сумочку (ми не говоримо зараз про тих жінок, для яких отримання благ матеріального характеру є стилем життя або професією).

Прохання жінки про допомогу – це її бажання бути слабкою, відчути чоловічу підтримку і турботу. Будь-яка, навіть найуспішніша жінка, потребує цього. І відмова, як правило, сприймається жінкою, як образа – вона адже практично перед вами «оголилася» в своїй безпорадності. Найчастіше жінки використовують прохання, як своєрідний тест для чоловіка. Але результат все одно однаковий: відмов жінки не люблять і не прощають.

2. Чоловік йде першим

Не важливо, пішов чоловік назавжди або повернувся через хвилину, отямившись. Якщо чоловік дорогий, то жінка спробує забути ту образу і те почуття, яке відчула в момент, коли за ним зачинилися двері, але глибоко в душі вона завжди буде пам’ятати про це і пробачити зможе не скоро. Якщо ж встосунки не настільки міцні, швидше за все жінка просто зробить вигляд (а можливо навіть не стане і намагатися), що пробачила для того, щоб потім самій оголосити чоловікові, що між ними все скінчено. У будь-якому випадку для жінки простіше пережити розставання з чоловіком, якщо, як їй здається, рішення прийняла вона.

І ще. Розставання, нехай і на час типу «нам треба зробити паузу» – це тріщина в стосунках. Хтось сказав: «Спробуйте розбити чашку і потім склеїти її – чи можна буде назвати її цілою після цього?». Так що не варто «практикувати» розставання навіть на короткий час.

3. Подвійне життя

Практично всіх жінок хоч раз в житті відвідує бажання прочитати пошту, подивитися СМС і телефонну книжку, з’ясувати що-небудь про життя свого чоловіка у спільних знайомих. Такі бажання виникають не безпідставно (знову ж таки, ми не говоримо зараз про патології). І якщо вже підозри виникли і бажання докопатися до причин цих підозр стають непереборної сили, то жінка їх знайде. Нормальна жінка зможе пробачити і навіть використовувати в «мирному руслі», якщо знайде в історії вашого комп’ютера відвідування порно-сайтів, але ніколи не пробачить якщо дізнається, що ви ночами сидите на сайті знайомств під виглядом, що робите важливий проєкт. Вона простить вам, чоловіки, якщо ви будете робити компліменти її подругам і коментувати їх особисте життя, але ніколи не пробачить, якщо дізнається, що ви зустрічалися з кимось із її подруг (нехай навіть подруга просила допомогти їй, як юриста, з розлученням), але ви не сказали їй. Краще розповісти жінці про свої плани піти на день народження друга одному, ніж вона дізнається від вашого ж друга, як вам було весело через деякий час.

Як розпорядитися здобутими доказами кожна жінка вирішує сама, але пробачити навряд чи зможе, так як сприймає «подвійне життя» чоловіки як зраду.

4. Зрада

Варто тут щось пояснювати? Не думаю.

Є безліч причин і обставин зрад чоловіків. Як говорять учені, природа зрад чоловіків криється в тому, що вони мають виробляти потомство і тому «розкидають» своє сім’я, щоб залишити якомога більше після себе. Але ж так поступають самці тварин, а людина тим і відрізняється від тварини, що живе не тільки інстинктом розмноження. Чи можна знайти виправдання зраді? Мільйон. Пробачити? Що б не говорили, але – ні.

На завершення хочеться розповісти одну, на мій погляд, повчальну історію. На одному весіллі від матері нареченої я почула тост, який тепер вважаю девізом в своєму сімейному житті:

«Сьогодні вам, дорогі мої діти, бажають багато любові і щастя, благополуччя і радісних днів. Я приєднуюся і благословляю вашу любов і ваш союз. Але сімейне життя, та й життя в цілому, це не тільки радості. Це відповідальність за вчинки і слова, сказані один одному. Тому я хочу вам побажати навчитися головному в стосунках між близькими людьми – жаліти один одного. Жаліти по-доброму, не принижуючи і не ображаючи. Якщо ви навчитеся жаліти, то ніколи не зможете образити один одного так, що не можна буде пробачити. Любіть і шкодуйте один одного!»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: