8 районів Тернопільської області потрапили у «червону» зону

Опубліковано:
8 Листопада, 2020

З понеділка у “червоній” зоні перебуватиме 8 міст Тернопільщини.

Про це повідомили на засіданні державної комісії з ТЕБ та НС. Також до цієї карантинної зони потрапили міста обласного значення: Чортків, Кременець і Бережани.

У «червоній» зоні залишатимуться Тернопільський, Гусятинський, Заліщицький, Монастириський, Підволочиський, Підгаєцький, Шумський райони. Також туди потрапив Теребовлянський район, – розповіла заступниця директорки обласного лабораторного центру Юлія Кравчук. Тернопіль далі перебуватиме у «помаранчевій» зоні.

«Ситуація із «COVID-19» на Тернопільщині є неблагополучною. Ми щоденно реєструємо понад триста підозр. Також щодня реєструємо від 200 до 300 нових випадків COVID-19. За останній тиждень збільшилася кількість летальних випадків, щодоби реєстрували від 4 до 7 смертей. Щодо вікової приналежності захворюваності, найчастіше хворіють люди працездатного віку: від 30 до 65 років. Летальність реєструється більше серед людей старшого віку і складає 75% у категорії 65 – 75 років. Загалом у нашому регіоні зареєстровано 286 летальних випадків. Це склало показник летальності на рівні 1,3 у Тернопільській області. Одужало у нашій області понад 17 тисяч осіб».

У «червоних» зонах заборонено відвідувати після 20.00 ресторани і розважальні заклади. Громадський транспорт перевозить пасажирів лише на сидіннях. Поліція посилено стежить за дотриманням маскового режиму.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #червона зона
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: