«БУРчик – осінній БУМ»: на Тернопільщині відбудеться молодіжний табір

Опубліковано:
7 Листопада, 2020

У Скоморохах 2-7 листопада відбудеться молодіжний табір «БУРчик – осінній БУМ», який спрямований на залучення молоді до суспільно значущої діяльності. Участь у заході візьмуть волонтери та члени молодіжної організації «Пласт – НСОУ». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Мета такого табору — облаштувати приміщення для організації та проведення пластових таборів, зустрічей, вишколів для виховників, сприяння всебічному розвитку молоді, формування лідерських навичок, підтримки пластових волонтерських проєктів. Відтак, впродовж 6-7 листопада буде пофарбовано кімнати для подальшого проживання у Тернопільського обласного пластового вишкільного центру.

До слова, в рамках проєкту уже відремонтували 130 помешкань у 32 населених пунктах України, облаштувати 30 громадських просторів, прикрасили муралами або графіті близько 70 будівель.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пласт, #Пластовий вишкіл, #скоморохи, #табір, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: