На території міста Бережани, Кременець та Чортків, Гусятинський, Заліщицький, Монастириський, Підволочиський, Підгаєцький, Теребовлянський, Тернопільський та Шумський райони Тернопільської області встановлено «червону» зону карантину. Таке рішення  під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як наголосив  заступник  голови  Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Гайдук, представники органів місцевого самоврядування не повинні ігнорувати карантинні обмеження. Адже йдеться про життя та здоров’я людей.

Наразі в Тернопільській області 813 осіб госпіталізовані до лікувальних медичних закладів, з них 613 осіб знаходяться на стаціонарному лікуванні (608 – дорослі, 5- діти). До апарату ШВЛ підключено 20 осіб, на кисневих концентратах знаходяться 113 пацієнтів і на поточному кисні – 182. Пацієнти з підозрою – 200, з них 193 дорослі та 7 діти. Завантаженість ліжкового фонду лікувальних закладів області, без підозр, становить 37, 2 %.

«Зараз перед медзакладами стоїть першочергове завдання — забезпечення ліжок киснем. Кожен керівник щоденно звітує про проведену роботу. До кінця року ми плануємо забезпечити мінімум 80% такого ліжкового фонду. Наразі ми з цим завдання справляємося», – каже заступник начальника Управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації Тетяна Скарлош.

До слова, з 00 годин 00 хвилин 09 листопада (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: