Стало відомо, хто заплатив понад 800 тис грн за оренду літака, яким прибув Віталій Марків

Опубліковано:
7 Листопада, 2020

Оплата послуг з оренди приватного літака Falcon для доправлення в Україну з Італії українського гвардійця Віталія Марківа обійшлася главі МВС Арсену Авакову у 836 244, 50 грн. Про це повідомив на власній сторінці в Facebook заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, пише УНН.

“Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції, що 5 листопада 2020 року здійснив видатки у сумі 836 244, 50 грн”, – повідомив Геращенко.

За його словами, міністр повідомив НАЗК письмово, у зв’язку з прийняттям рішення Конституційного суду України від 27.10.2020 № 13-р/2020 та призупиненням технічної можливості для подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані на сайті НАЗК.

“Ці кошти були витрачені на оплату послуг з оренди приватного літака Falcon для доправлення в Україну з Італії українського гвардійця Віталія Марківа, якого напередодні повністю виправдав італійський апеляційний суд Мілану, після трьох із половиною років незаконного утримання під вартою. Час у дорозі 2:35. Борт був у користуванні з 10:45 (за міланським часом)”, – додав Геращенко.

Нагадаємо, 4 листопада рейс із нацгвардійцем Віталієм Марківим, звільненого і виправданого напередодні італійським судом, приземлився в Україні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аваков, #літак, #марків, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: