Тернополяни просять зробити ремонт і освітлення у дворах на вулицях Чалдаєва, Тарнавскього і Злуки

Опубліковано:
7 Листопада, 2020

«Капітальний ремонт міжквартального проїзду, встановлення вуличного освітлення та благоустрій по вул. Злуки 33-37, Тарнавського 2а, 2, Чалдаєва 1 та позаду вул. Злуки 33-37», – таку петицію у єдиній системі місцевих петицій зареєструвала тернополянка Наталія Кравчук. Зокрема, у тексті петиції авторка зазначає:

«Міжквартальний проїзд між вул. Злуки 33-37, Тарнавського 2а, 2 та Чалдаєва 1, а також проїзд за будинками по вул. Злуки, 33-37 знаходиться в незадовільному стані з величезною кількістю ям та вибоїн, що негативно впливає на технічний стан мешканців-власників авто, які щодня здійснюють пересування даними проїздами, а також сприяють у дощові дні “поливанню” пішоходів дощівкою з ям під час руху транспорту.

Окрім того, особливої уваги заслуговує заїзд зі сторони Тарнавського 2а, зі сторони Чалдаєва 1 та Злуки 37, а також позаду будинків по вулиці Злуки 33-37. Складається враження ніби нас бомбили.

Разом із тим варто зауважити, що впродовж проїзду між вул. Злуки 33-37 та Тарнавського 2а, 2, Чалдаєва 1 відсутнє вуличне освітлення, що зумовлює при таких ямах та вибоїнах травмування людей від вивиху до перелому ніг/рук.

Просимо також:

1) Встановити по вул. Злуки 33, Тарнавського 2а, а також у дворі між будинками Чалдаєва 1, Тарнавського, 2 та Чалдаєва 3 і 5 мультифункціональні вуличні спортивні комплекси для дітей-підлітків та дорослих.

2) Облаштувати спортивний стадіон, що між Чалдаєва 1, 3 та 5, встановивши комбіновані ворота для футболу та гри у баскетбол, при можливості.

3) Відгородити від міжквартального проїзду між вул. Тарнавського 2а, 2 та Злуки 33 дитячий майданчик огорожею або живоплотом.

Просимо розглянути нашу петицію та внести наші вулиці у списки капітального ремонту міжквартальних проїздів, списки благоустрою та списки встановлення вуличного освітлення на 2021 рік», – пише Наталія Кравчук.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: