У Тернополі функціонує Ситуаційний центр та служби 1580

Опубліковано:
5 Листопада, 2020

У Тернополі на базі управління муніципальної інспекції функціонує Ситуаційний центр та цілодобова довідкова служба 1580. У центрі відстежують ситуацію в місті, для подальшого реагування. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

До системи центру підключені 735 камер, що розміщені на вулицях та прибудинкових територіях міста. Зокрема 114 камер встановлено у закладах дошкільної освіти, 15 – у медичних установах міста та ще 118 цього року встановили у дворах багатоповерхівок.

«Щороку ми розширюватимемо централізовану систему відеоспостереження у Тернополі та додаватимемо нові камери, а також встановлюватимемо датчики, що реагуватимуть на затоплення, пожежі та інші явища, що можуть виникнути на вулицях міста. У наступному році плануємо продовжити облаштування камер відеонагляду у багатоповерхових житлових масивах, щоб тернополяни відчували себе ще безпечніше і захищеніше», зазначає мер міста Сергій Надал.

До слова, цілодобовий доступ до камер мають і працівники правоохоронних органів, що дає можливість поліції оперативно фіксувати та реагувати на порушення громадського порядку чи Правил безпеки дорожнього руху.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відеоспостереження, #Квмери, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: