Жителька Тернопільщини звинувачує лікарів у смерті матері

Опубліковано:
5 Листопада, 2020

Неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником – кримінальне провадження за цією статтею розслідують правоохоронці Бучацького відділення поліції.

2 листопада до них надійшла заява від жительки району. Жінка просить притягнути до кримінальної відповідальності лікарів Золотопотоцької райлікарні. Заявниця стверджує, що медики неналежно виконували свої професійні обов’язки і це стало причиною смерті її 60-річної матері.

Бучаччанка розповіла, що маму з інсультом госпіталізували до медзакладу. Лікарі запевняли, що усе буде гаразд. Проте 30 жовтня пацієнтка померла, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Після проведення розтину фахівці повідомили, що життя пенсіонерці можна було врятувати при правильному лікуванні. Саме ці слова стали причиною написання заяви, зазначають у поліції.

Наразі ситуацію вивчають правоохоронці, вилучили історію хвороби, опитують медперсонал. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 140 ККУ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #слідство, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: