Учні Мелітополя та Тернополя спільно збирають гроші на шкільний проєкт

Опубліковано:
5 Листопада, 2020

У рамках проєкту ConnectED учні 9-10 класів Костянтинівського ліцею “Ерудит” Мелітопольської районної ради та Тернопільської ЗОШ № 28 запустили власну ініціативу на краудфандинговій платформі GoFundEd. 

Учні працювали над тематикою “Від науки до мистецтва: шедеври нового покоління”. Провівши соцопитування серед 353 учнів, збірна команда 2 шкіл сфокусувалася на питанні: як поєднати творчість та практичне застосування креативних ідей? Відповідь прийшла швидко – створення Техно-Арт студії “T&K Lab”, спільного майданчика для сміливих мистецьких експериментів молоді Тернополя і Костянтинівки (T&K).Проєкт передбачає створення студії цифрового мистецтва, де учні матимуть змогу працювати над сучасними арт-об’єктами, моделями роботів, записувати та редагувати відео, опрацюють ази створення сучасної реклами, познайомляться з основами графіки руху та 3D моделювання. 

Проєкт реалізується за фінансової підтримки програми «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), агентства з міжнародного розвитку США (USAID Ukraine – USAID Україна) та у партнерстві з ГО Центр Інноваційної Освіти “Про.Світ”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проєкт, #тернопіль, #тернопільські новини, #учні
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: