На Тернопільщині в резерві 475 ліжок для пацієнтів з COVID-19

Опубліковано:
4 Листопада, 2020

На Тернопільщині ведеться активна робота щодо збільшення кількості ліжок, для хворих на коронавірус. Також триває підключення кисню до медзакладів. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Ми отримали 14 млн 451 тис. грн субвенції з державного бюджету для забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з COVID-19. Наразі кошти розподілені на «ковідні» лікарні області – виключно для облаштування кисневих точок і для забезпечення 80% ліжкового фонду киснем. В області працює 26 лікувальних установ, які надають медичну допомогу хворим з коронавірусною інфекцією. Медична допомога надається на 1751 ліжку. Перепрофільовано п’ять лікувальних установ у тимчасові госпіталі. На сьогодні, цей ліжковий фонд, який виділений для хворих з коронавірусом, достатній. У нас є в резерві 475 ліжок. Але ми бачимо, що кожного дня кількість хворих, які потребують госпіталізації, збільшується», – зазначив Володимир Труш.

До слова, станом на 4 листопада в Тернопільській області за результатами досліджень методом ПЛР – у 21331 випадку діагноз лабораторно підтверджений (19885 випадків – дорослі, 1446 випадків – діти), з них 275 летальних (1 випадок житель сусідньої області). Видужало 16603 особи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Кисень, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: