Унікальні пісні-пиріжки народилися в Україні

Опубліковано:
4 Листопада, 2020

Їх пишуть і співають відомі артисти, а кліпи створює 10-річна дівчинка.

Перша «пісня-пиріжок» Moonless party привернула чималу увагу американських таблоїдів, зокрема авторитетного Newsbreak. Її написав легендарний John Bass (“Клуб шанувальників чаю”, “Мертвий півень”, Руслана), а заспівала Olvia. Під цим псевдо ховається учасниця команди Тіни Кароль в «Голосі країни 2020» і учасниця Молодої опери “Ukraine – Terra Incognita” Ольга Баландюх.  

“Вірші-пиріжки” (cookies) вже давно набули популярности, – каже Джон. –  Тож наша творча команда вирішила, що можуть існувати також “пісні-пиріжки” (pattysong). Першим “пиріжком” став сингл Moonless party про те, як ледачий хлопець закохався в не зовсім адекватну дівчину, яка в свою чергу любила малого хлопця, котрий любив Snoop Dogg. А той, як часто буває у відомих реперів, любив лише сам себе. Вони всі дуже хотіли полетіти на місяць, жити та розважатись там, але квиток дали лише Snoop Dogg».

null

«Під час тотального карантину ми у жартівливій формі виклали прагнення більшості вирватись з загальної паніки, обмежень та ізоляції, – розповідає Olvia. – Вирватись вдалось у Карпати, де десятилітня художниця Яся Онисько показала автору пісні свої малюнки і таким чином стала, можливо, першою в Україні десятирічною кліпмейкеркою».

Ольвія органічно вмонтувала себе в яскраво-кольоровий світ Ясі. Так вийшло яскраве та життєрадісне відео, яке не просто розповість про складний любовний багатокутник, а й підніме настрій у смурних реаліях 2020 року.

Робота над серією пісень-пиріжків триває. Наступний з’явиться найближчим часом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кліп, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Ольвія, #пісня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: