Вибір автолюбителів: експерти назвали найпопулярніший відеореєстратор серед українців

04.11.2020 17:09   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Відеореєстратор — пристрій з розряду must have для кожного водія. За даними порталу MagaZilla, в українських інтернет-магазинах представлено понад 1000 моделей відеореєстраторів — асортимент вражає. Експерти порталу провели невелике дослідження, проаналізувавши активність інтернет-аудиторії протягом останніх 30 днів. Це дозволило визначити модель, що має найбільший попит серед українських автолюбителів. З великим відривом від конкурентів перемогу здобув Xiaomi 70mai Smart Dash Cam Pro. Чим же виділяється цей девайс?

Ціна

У найкращих традиціях Xiaomi модель Smart Dash Cam Pro пропонує розширений функціонал за приємною ціною. За даними прайс-агрегатора MagaZilla (https://m.ua/), цей відеореєстратор можна замовити більш ніж в 30 інтернет-магазинах України за ціною від 1 500 грн до 2 650 грн (дані актуальні станом на кінець жовтня 2020 року).

Відеозйомка

Автомобільний реєстратор Xiaomi 70mai Smart Dash Cam Pro обладнаний якісним 5-мегапіксельним сенсором Sony IMX335 і працює на базі потужного чіпа HiSilicion Hi3556-V100. Такі компоненти дозволяють записувати чітке та деталізоване відео з роздільною здатністю до 2592 х 1944 p, при цьому в режимі Full HD можливий запис у форматі 60 к/сек.

Яскравий об’єктив з кутом огляду 140° дозволяє отримувати яскраву та чітку картинку, а підтримка широкого динамічного діапазону (WDR) забезпечує якісну зйомку вночі. Спеціальний режим DeFog (антитуман) підвищує якість відео в погану погоду.

Кріплення

Відеореєстратор Xiaomi комплектується штатним кріпленням з двостороннім скотчем на лобове скло автомобіля. Завдяки слайдерному механізму він знімається та встановлюється на місце одним рухом. Регулювання кута нахилу дозволяє гнучко адаптувати модель з урахуванням особливостей того чи іншого автомобіля.

Можливості

Вбудований Wi-Fi модуль Xiaomi 70mai Smart Dash Cam Pro забезпечує швидку синхронізацію з комп’ютером або смартфоном, а також високошвидкісну передачу даних.

На лицьовій панелі реєстратора розмістилися 4 механічних клавіші. Завдяки простому й інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу реєстратора доступ до будь-якої функції можна отримати за допомогою 2-3 натискань. Для більшої зручності водія передбачений режим голосового управління.

Модель також пропонує корисні функції контролю смуг (LDWS) і контролю дистанції (FCWS). Є вбудований G-сенсор, чутливість якого можна регулювати в широких межах. При підключенні GPS-модуля (купується окремо) ви отримаєте доступ до системи допомоги водію ADAS.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі