На Тернопільщині чоловік побив свого чотирирічного пасинка: дитину госпіталізували

Опубліковано:
4 Листопада, 2020

Мешканець Тернопільщини, який кулаками виховував свого чотирирічного пасинка, затримали правоохоронці. Прокурори вимагають обрати для чоловіка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляє поліція, у пасинка медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий переломом ноги, множинні садна обличчя, шиї, обох ніг та рук. Дитину госпіталізували до лікарні.

За словами чоловіка, хлопчик вередував і не слухався. Заспокоїти дитину він вирішив силою, вдаривши малолітнього кілька разів руками по голові та тілу. Після цього взяв малечу на руки та кинув на підлогу. Врятувати дитину від побоїв намагалася мати, але чоловік не підпускав її до хлопчика. Однак в якийсь момент жінка вихопила малого та втекла з ним до сусідки. Вже звідти викликала швидку та поліцію.

До слова, родина стоїть на обліку в службі у справах дітей, як неблагополучна та малозабезпечена.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #насильство, #насильство в сім'ї, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #побиття, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: