Встановити у громадських місцях Тернополя безконтактні диспенсери для дезінфекції рук просять жителі міста

04.11.2020 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

«Забезпечити приладами для запобігання виникнення та поширення COVID-19 у громадських місцях», - таку петицію у єдиній системі місцевих петицій зареєстрував Роман Данилков. У тексті петиції автор зазначає:

«Всі ми знаємо що місто Тернопіль досі перебуває у червоній зоні. Щодня статистично встановлюються нові і нові антирекорди по числу захворювань на COVID-19.


Громада міста Тернополя вкрай стурбована даною ситуацією і шукає можливості для запобігання та поширення COVID-19.
Одним з таким варіантів є звернення міської та обласної влади до Кабінету Міністрів України щодо виділення коштів з Фонду боротьби з COVID-19 для придбання необхідних засобів для профілактики захворювання.


Просимо місцеву владу звернутись до Кабінету Міністрів України щодо виділення коштів з Фонду боротьби з COVID-19 згідно постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2020 року №225 для закупівлі за спрощеною процедурою безконтактних диспенсерів для дезінфекції рук "МАЯЧОК" (код згідно УКТЗЕД - 8479) українського виробництва (ТОВ "Оптимум Інжиніринг", м. Київ).


Прилад "Маячок" - найефективніший безконтактний диспенсер на українському ринку, надійний та практичний. Вже успішно використовується у державних установах (КабМін, профільні міністерства), державних службах (ДСНС, МВС, УкрЗалізниця), навчальних закладах, аеропортах та у бізнес-установах», - пише Роман Данилков.

https://petition.e-dem.ua/ternopil/Petition/View/1313

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Катерина Богуславська

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі