На Тернопільщині триває будівництво моста через річку Серет

Опубліковано:
2 Листопада, 2020

У селі Лисівці, що на Тернопільщині, триває капітальний ремонт зруйнованого моста. Ремонтні роботи виконуються в рамках програми «Велике будівництво». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Підрядна організація ТОВ «АВАКС ПРОФ» проводить демонтаж зруйнованого моста. Паралельно стартувало відсипання майданчиків під влаштування берегових опор. Вони будуть влаштовані з буронабивних паль.

Наступний етап будівництва – заміна регілів на проміжних опорах. Міст перекриватиметься І-подібними балками На 1 і 3 прольоті їхня довжина становитиме 20,25 метра, а на середньому –22,25 м. По І-подібних балках буде влаштована монолітна плита, проведена гідроізоляція і укладено 2 шари асфальтобетону. Також на самому мості та підходах до нього буде влаштовано освітлення.

Наразі люди користуються тимчасовим переїздом через річку, який облаштований поруч з мостом.

Нагадаємо, міст – частина дороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський. Він розташований на ділянці, яку роками використовували як основний коридор для перевезення будівельних матеріалів з сусідніх кар’єрів. В наслідок чого він був зруйнованим.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лисівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: