У медзакладах Тернопільщині тривають роботи з підключення кисню

Опубліковано:
31 Жовтня, 2020

Тернопільщина отримала з державного бюджету 14 млн 451 тис. грн для забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Отримані кошти будуть використані на підведення кисню до 549 ліжок, придбання 86 концентраторів та 520 балонів та медичного кисню.

«Як відомо, киснева підтримка – запорука успішного лікування пацієнтів. Усі пацієнти із важкими та середніми пневмоніями є кисневозалежними, тому від початку карантину триває робота над розширенням кисневої мережі в лікарнях. У медичні заклади вже надійшли кошти державної субвенції. Наразі триває облаштування додаткових ліжок з підключення до кисню», – зазначила начальниця управління охорони здоров’я ОДА Ольга Ярмоленко.

До слова, людей закликають дотриматися карантинних обмежень, адже кількість хворих на коронавірус на Тернопільщині збільшується.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: