Тернопіль віднесли до «помаранчевої» зони карантину

Опубліковано:
30 Жовтня, 2020

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під час якого прийняли нове епідемічне зонування. Відтак, Тернопіль віднесли до «помаранчевої» зони карантину.

До червоної зони буде віднесено:міста Бережани, Кременець та Чортків, Гусятинський, Заліщицький, Козівський, Монастириський, Підволочиський, Підгаєцький, Тернопільський та Шумський райони Тернопільської області. До помаранчевої зони: місто Тернопіль, Бережанський, Борщівський, Бучацький, Збаразький, Зборівський, Кременецький, Лановецький, Теребовлянський та Чортківський райони Тернопільської області.

З 00 годин 00 хвилин 02 листопада (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування.

До слова, станом на 30 жовтня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 20410 випадків коронавірусу, з них 253 летальних (1 випадок житель сусідньої області). Видужало 15387 осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: