Рекордно висока явка виборців: : у двох сусідніх селах на Тернопільщині за партію ЄС «голосували» й ті, хто зараз на заробітках в Європі

Опубліковано:
30 Жовтня, 2020

У двох сусідніх селах на Бучаччині Жнибороди і Дуліби явка виборців становила 77 % і 82 % при тому, що у всіх інших населених пунктах вказана цифра навіть не наблизилася до 50 %.

Вочевидь, такі дані пов’язані із тим, що до обох сіл із найбільшою явкою виборців має відношення кандидат «Європейської солідарності», однокурсник Степана Барни – Мар’ян Василечко. У одному із населених пунктів він очолює сільську раду, в іншому – проживає. Пише “Тернополяни”.

І хоч ці населені пункти не зазнали відчутних позитивних змін за часів головування Василечка, та політсила, представником якої він є, на місцевих виборах отримала аж 95 % підтримки. Цікавим є те, що за період своє каденції впливовий голова від тодішньої провладної партії не спромігся зробити в селі дороги, будинок культури, освітлення

На виборчу дільницю «прийшли» підтримати «Європейську солідарність» майже всі жителі села, навіть ті, які перебували за межами області та країни.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #ЄС, #жнибороди, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: