Раптова смерть: Поблизу водоканалу помер кандидат у депутати

Опубліковано:
30 Жовтня, 2020

Поблизу комунального підприємства “Тернопільводоканал” (вул. Медова), у вбиральні раптово помер чоловік. Як стало відомо згодом, покійний сам із Вишнівця та балотувався у депутати.

За словами очевидиці, чоловік пішов у туалет і не вийшов звідти. Викликали рятувальників, щоб відчинили двері. Допомогти чоловікові не змогли, він вже помер, розповіла заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак. 

– Виклик надійшов о 16:50, – каже пані Мончак.- Це 59-річний чоловік з Вишнівця. Він балотувався в депутати. Як розповіли родичі чоловіка,які прибули на місце події, померлий приїхав у Тернопіль по справах. Приблизно о 16 годині він ще спілкувався по телефону з кимось, а потім перестав відповідати на дзвінки.

Чоловік пішов у туалет, де і помер. Через те, що двері були закриті, довелося викликати працівників ДСНС. – До працівників виклик надійшов о 16:53. – розповідає  помічник начальника Управління ДСНС у Тернопільській області з питань зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Ірина Крупа. Також Ганна Мончак розповіла, що коли двері все ж відкрили, то чоловік вже був мертвим. Ймовірно, причиною смерті стала гостра серцево-судинна недостатність. Слідів насильницької смерті не виявили.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: