Міський голова спростовує свою причетність до петиції про передачу Почаївської лаври

Опубліковано:
29 Жовтня, 2020

На сайті електронних петицій Кабінету Міністрів України опублікували петицію про вилучення Почаївської Свято-Успенської лаври з користування УПЦ. Автором петиції зазначили міського голову Почаївської ОТГ Василя Бойка. Однак, в Почаївській міській раді це спростовують.

«На даний час, на сайті електронних петицій Кабінету Міністрів України розміщено петицію про вилучення Почаївської лаври з користування УПЦ і передачу її ПЦУ, автором якої є Бойко Василь Сергійович. Оскільки, під таким іменем та прізвищем на сайті електронних петицій КМУ може зареєструватись будь-яка особа, для того, щоб підтвердити, що чинний Почаївський міський голова Бойко Василь Сергійович не причетний до даної петиції, Почаївська міська рада подала відповідний запит на Кабінет Міністрів України», – йдеться у повідомленні Почаївської міської ради.

Петицію опублікували 21 жовтня. Наразі її підтримали 464 людей із необхідних 25 тисяч.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #почаїв, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: