Тернопільщина отримає майже 15 млн на закупівлю дезінфікуючи засобів для шкіл

Опубліковано:
29 Жовтня, 2020

Тернопільщина отримає більше як 14 млн грн на забезпечення дезінфікуючими засобами захисту учасників освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначала начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Хома, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України виділено кошти на придбання дезінфікуючих засобів для загальноосвітніх закладів. Відтак Тернопільська область отримає 14 млн 713 тис. грн. Отримані кошти будуть розподілені між місцевими органами влади відповідно до кількості учнів, які навчаються у 1-11 класах в закладах загальної середньої освіти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дезінфектори, #діти, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: