Мешканку Тернопільщини підозрюють у серійному шахрайстві

Опубліковано:
29 Жовтня, 2020

На Тернопільщині 22-річна жінка продавала одяг через інтернет, але жоден покупець так і не дочекався свого товару. Правоохоронці підозрюють, що зловмисниця була причетна щонайменше до десяти таких шахрайства.

Як повідомляє поліція, до співробітників кіберполіції звернулася мешканка Закарпаття із заявою про те. що стала жертвою шахрайки. Згодом з’ясувалося, що зловмисниця продавала товар у соцмережах, але так і не відправляла його покупцям.

«На даний час вдалося встановити причетність 22-річноі жительки села Старий Скалат до трьох фактів шахрайств.- Проте підозрюємо, що жінка причетна щонайменше до двох десятків аналогічних злочинів – про це свідчать поступлення коштів на картку, яку вказувала в оголошеннях зловмисниця. Доступ до банківського рахунку ми отримали згідно ухвали суду», – розповідає заступник начальника Підволочиського відділу поліції Тарас Стець

Наразі триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Онлайн-магазин, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрайство
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: