Тернопільських підприємців перевіряють на дотримання карантинних вимог

Опубліковано:
29 Жовтня, 2020

У Тернополі перевіряють бізнес на дотримання карантинних вимог. Відвідують заклади громадського харчування, торгові центри, заклади дошкільної освіти та ін.

Спеціалісти Тернопільського міського управління вручили 62 інформаційних листівки, а саме:

  • заклади дошкільної освіти – 7;
  • заклади громадського харчування – 17;
  • заклади торгівлі продовольчими товарами – 9;
  • заклади торгівлі непродовольчими товарами – 11;
  • інші (аптеки, ТРЦ, тощо) – 18.

Також спеціалісти Тернопільського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області в складі робочих груп спільно з представниками Тернопільського міського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області в період з 19.10.2020р. по 26.10.2020р., в денний та вечірній час, провели 42 інспекторських візити з дотримання умов карантину суб’єктами  господарювання міста Тернополя. На 16-ти з них виявили порушення (заклади громадського харчування).

За результатами вказаних візитів за недотримання карантинних вимог згідно з Постановами Головного державного санітарного лікаря України та Кабінету Міністрів України склали 5 протоколів за статтею 44/3 Кодексу України про адміністративні правопорушення та щодо 11-ти – повідомили на лінію 102.

Дані факти зафіксовані робочою групою, працівники Національної поліції проводять перевірку.

В ході візитів спеціалісти Держпродспоживслужби надавали рекомендації з дотримання умов карантину керівникам та персоналу закладів. Проведення інспекторських візитів в складі робочих груп буде проводитись і надалі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дотримання карантинних вимог, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: