Тернополянин бере участь у телешоу «Холостячка»

Опубліковано:
29 Жовтня, 2020

Тернополянин Назар Дзівульський став учасником довгоочікуваного телешоу на телеканалі СТБ “Холостячка”. 16 учасників розпочали боротьбу за серце завидної нареченої, відомої телеактриси – Ксенії Мішиної. 

Відомо, що Назар Дзівульський, як і Ксенія Мішина, виховує сина. Моушин-дизайнер розповів про свої попередні стосунки з дівчиною, але вони не були тривалими, пара швидко розійшлася. Згодом чоловік дізнався про вагітність дівчини. І от хлопчику, ім’я якого Платон, вже 6 років.

До проекту Назар вже був одружений. Проте дружина надто ревнувала чоловіка та, за його словами, не сприймала Платона. Відтак, подружжя розлучилося.

Зараз Назар Дзівульський шукає справжнє кохання. Побачивши Ксенію, зрозумів, що хоче бути поруч з цією жінкою. На першій зустрічі він подарував героїні проекту іграшковий автомобіль для її дитини та малюнок для неї , намальований його сином. Такі подарунки вразили жінку і після спілкування з чоловіком вона вручила йому троянду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телешоу "Холостячка", #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: