Мало чи багато: 45% жителів Тернопільщини взяли участь у виборах 2020

Опубліковано:
29 Жовтня, 2020
По всій Україні триває процес підрахунку голосів виборців, які показали свою громадянську позицію 25 жовтня. Згідно статистичних даних, на Тернопільщині проголосували 45% виборців.

Про це повідомляють у Громадянській мережі ОПОРА. За словами спостерігачів, цього дня було чимало порушень на дільницях.

— Фіксували процедурні порушення, спроби видачі бюлетенів без паспорта, недопуск спостерігача на засідання ДВК, публічне знищення бюлетеня. А ДВК села Онишківці отримала бюлетені з номером іншої дільниці, через це двічі призупиняла процедуру голосування, — інформують в ОПОРІ.

Також відомо і про випадки відсутності термометрів на дільниці і про прилади, які некоректно відображали температурний показник тіла. Крім того, на низці виборчих дільниць не було обладнаних окремих кабінок для голосування, призначених для осіб із симптоми захворювань.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибори 2020, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: