Цими днями на Тернопільщині зберігатиметься тепла і комфортна погода. Денні температурні показники коливатимуться від 14 до 16 градусів тепла. За прогнозами синоптиків, опади навідаються ближче до кінця тижня.

Мінлива хмарність з проясненнями, помірний вітер, тумани, – такі погодні умови передбачають синоптики протягом доби у Тернополі та по області. По всій території регіону обійдеться без опадів.

«28-29 жовтня ще побуде тепла, переважно суха і навіть часто сонячна погода. А ось з п’ятниці почнуть сповзати стовпчики термометрів вниз та підійдуть звідусіль різні дощі – від густої хмарності, невеликих опадів до помірних, сумних, осінніх. Завтра, 28-го жовтня протягом дня очікується +13 +18 градусів. Вітер буде з південного сходу, невеликий або помірний. Дощів у середу в Україні не передбачається – антициклон. Є ще два дні такого собі лайт-літа, тепла і суха погода навколо, а з 30-го жовтня температура повітря знизиться, з’являться дощі», – розповідає синоптик Наталка Діденко.

Отже, майже до кінця тижня жителі краю зможуть тішитися теплу. А далі прийде похолодання, властиве осінній порі року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #осінь, #погода, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: