Слідкуватимуть як лікують хворих на коронавірус: до Тернополя приїхали представниками ВООЗ

Опубліковано:
28 Жовтня, 2020

До Тернополя приїхали представники ВООЗ. Основною місію візиту є моніторинг та оцінка щодо реагування на пандемію COVID-19 в області. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначила начальник управління охорони здоров’я Ольга Ярмоленко, управлінням розроблено та вжито низку заходів для запобігання ризикам та зменшення ризиків розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19 в Тернопільській області та Тернополі. Допоки ситуація контролюється, однак складно прогнозувати розвиток ситуації з поширенням COVID-19.

Наразі тривають роботи щодо забезпечення подачею киснем медзакладів Тернопільщини, де лікують пацієнтів з коронавірусною інфекцією.

До слова, представники Державного бюро ВООЗ готові надати доступ до інформаційної допомоги та підтримки у сфері захисту. Йдеться про надання медзакладам, які визначені для госпіталізації пацієнтів з коронавірусом та з підозрою спеціалізованого медичного обладнання (пульсоксиметри, апарати для ШВЛ, концентратори та ЗІЗ).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ВООЗ, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: