У Тернополі обговорили пропозиції щодо переліку проєктів, які будуть подані на конкурс з відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку на 2021 рік. Участь у селекторній нараді взяв заступники голови обласної державної адміністрації Ігор Дем’янчук та заступник Міністра розвитку громад та територій України Іван Лукеря. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Дем’янчук, цьогоріч на Тернопільщині реалізується 34 проєкту на суму 174, 8 млн грн. Надалі планують зробити не менше.

«В час, коли українська економіка зіштовхується з серйозними викликами, які ми зможемо подолати тільки завдяки економічному зростанню в кожному окремому регіоні, дуже важливо, щоб не менше третини Державного фонду регіонального розвитку у наступному році в рамках прозорого конкурсу та з врахуванням індикативного розподілу коштів були орієнтовані в першу чергу на створення нових робочих місць та економічний розвиток областей в цілому», – каже заступник Міністра розвитку громад та територій України Іван Лукеря.

До слова, в планах на 2021 рік Мінрегіон визначив основні напрямки, які будуть реалізуватися в рамках Програми, – це розвиток мережі надання якісних публічних послуг, прискорення економічного зростання регіонів і територій та Туристичні магніти України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проєкти, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: