Директор ФГ «ГАДЗ» став найкращим агрономом-садівником України

28.10.2020 17:44   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Директор ФГ «ГАДЗ» став найкращим агрономом-садівником України

Обрали кращого агронома-садівника України. Ним став директор із садівництва фермерського господарства «ГАДЗ» Тарас Мельник. Про це повідомляє інтернет-видання «Тернополяни».

Звання кращого агронома-садівника Тарасу Мельнику присвоїли під час Міжнародної науково-практичної конференції «Від землі до готового продукту», яка пройшла у Львові 22-23 жовтня. Також фермерському господарству «ГАДЗ» вручили приз – метеостанцію, яка дозволяє агрономам контролювати зміни погодних умов, що суттєво впливають на майбутній урожай, а також дає можливість прогнозувати й аналізувати можливі захворювання рослин.

Сам же Тарас Мельника у садівництві маже десять років. Він стажувався у провідних господарствах Нідерландів, Італії, Німеччини. Після цього за покликанням долі я повернувся на батьківщину. Саме тут декілька років тому посадили сади ФГ «ГАДЗ», які сьогодні входять у число найбільших в Європі.

До слова, конкурс на звання найкращого агронома-садівника організувала асоціація «Укрсадпром» за підтримки журналу «Садівництво і Виноградарство. ТІ/Горішник», медіа-групи «Технології та Інновації».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі