На Тернопільщині відремонтують дорогу міжнародного значення

28.10.2020 17:32   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У рамках програми «Велике будівництво» на Тернопільщині відремонтують ще одну автомобільну дорогу міжнародного значення М-12 Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка. Наразі тривають тендерні процедури. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація. 

«Ми поставили перед собою завдання усю необхідну документацію оформити у цьому році, щоб з наступного, як тільки дозволять погодні умови, підрядник приступив до виконання робіт», - зазначає голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш. 

Відтак, зараз триває виготовлення проєктно-кошторисної документації. На етапі подання пропозицій тендер на поточний середній ремонт на ділянці 97-145 км. 

Ремонтні роботи будуть проведені на ділянці протяжністю 178,4 км, у п’яти областях країни. Вони триватимуть впродовж 2021-2022 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі