У Теребовлі відновили старий дитсадок

Опубліковано:
28 Жовтня, 2020

У Теребовлі реконстроювали дитсадок “Сонечко”, таке оновлення відбулося у рамках проєкту «Велике будівництво».

Нагадаємо, що у дитячому садку виховується 156 дітей та працює 14 педагогів.

Через постійне затікання води під час дощів і танення снігу в приміщеннях була підвищена вологість, місцями стіни промокали до нижчих поверхів, адже саме приміщення збудоване ще 50 років тому.

null

«Дуже важливо, щоб діти знаходилися у теплому приміщенні. І наше завдання – докласти максимум зусиль, щоб покращити умови в садочку, – каже голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш. – Завдяки програмі «Велике будівництво» вдалося здійснити реконструкцію дитсадка. Відтепер діти навчатимуться в сучасних умовах, а найголовніші, в теплому та безпечному приміщенні».

Цьогоріч у садочку замінили покрівлю, утеплили фасади. Встановили елементи організованого водовідведення з даху. Також добудували спортивний зал.

Загальна кошторисна вартість проєкту становить 6865,880 тис. грн.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #"Велике будівництво", #дитсадок "Сонечко", #місто Теребовля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: