Перебував на підпитку: на Тернопільщині чоловік викрав мікроавтобус

27.10.2020 15:42   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

На Тернопільщині чоловік викрав з-під готелю вантажно-пасажирський мікроавтобус марки Volkswagen. Крадієм виявився уродженець Чернівеччини.

Як повідомляє поліція, зловмисник – уродженець Чернівеччини - у Тернополі проживає в одному з гуртожитків. Хильнувши зайвого, 21-річний молодик пішов гуляти і опинився аж у Петриках Тернопільського району. Аби швидше добратися до місця проживання, вирішив скористатися чужим транспортним засобом, який помітив на стоянці поблизу готелю.

До мікроавтобуса зловмисник проник через вантажне відділення. Розбив перегородку, забрався на водійське сидіння, проте завести автівку не зміг. Довго не роздумуючи, чоловік зайшов до готелю і попросив працівника підштовхнути мікроавтобус. Завівши авто з поштовху, взяв напрямок на Тернопіль. Однак чоловік не від’їхав недалеко – машина зламалася.

Правоохоронцям вдалося розшукати зловмисника. Триває досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі