Які правопорушення зафіксували на Тернопільщині у день місцевих виборів?

Опубліковано:
27 Жовтня, 2020

25 жовтня на Тернопільщині правоохоронці зафіксували 107 правопорушень виборчого законодавства. Хоча, варто й зазначити, що такий показник є одним із найменших в Україні.

Серед найбільш поширених порушень – незаконна агітація, підкуп виборців, голосування без паспорта та робота виборчих дільниць після 20:00. Та це ще не повний список правопорушень, які зафіксували на Тернопільщині під час виборів, адже офіційно виборчий процес триває. 

Порушено кримінальне провадження за фактом зникнення пів сотні бюлетенів на одній із виборчих дільниць у Заліщицькому районі. Про це розповідає начальник відідлу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета. 

У день місцевих виборів на Тернопіллі правоохоронці  зафіксували 107 порушень виборчого законодавства і цей показник є одним із найменших в Україні. 

Ольга Мазаєва, громадська омбудсменка із захисту виборчих прав громадськості мережі ОПОРА у Тернопільській області розповідає, що було чимало скарг суб’єктів виборчого процесу стосовно того, що спостерігачів не допускали до вечірніх засідань комісій виборчих дільниць, де безпосередньо відбувався  підрахунок голосів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибори 2020, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #порушення у день виборів, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: