Несподіванка місцевих виборів: Партія Левка Лук’яненка та Михайла Гориня проходить у міську раду Тернополя

«Республіканська платформа» за 2 тижні передвиборчої агітації підняла свій рейтинг з 1 % до 5 %.

22.10.2020 23:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Політична партія «Республіканська платформа» у всіх соціологічних дослідженнях різко збільшила свій рейтинг. З мінімальним фінансуванням на агітацію, тернопільські «республіканці» збільшили свій рейтинг з 1 % до 5 %. І мають всі шанси потрапити до міської ради Тернополя.

Причини успіху «республіканців»:

Причина перша. «Республіканська платформа» – це перша демократична партія України. Партія борців за незалежність України Левка Лукяненка та Михайла Гориня. Це партія з чіткою християнсько-демократичною ідеологію. Тому «республіканці» вирізняються на фоні решти партій, головна ідеологія, яких полягає – потрапити у міську раду за будь-яку ціну.

Причина друга. «Республіканська платформа» – це «партія  тернополян», яка йде захищати інтереси тернополян. Тернопільські «республіканці». Це медики, освітяни, підприємці, журналісти. Це тернополяни, що шанують людину і рідний Тернопіль. «Республіканці» не будуть слугами столичних партійних босів чи олігархів. Вони будуть опорою тернополян. «Республіканська платформа» – це справжня «команда Тернополя»

Причина третя. «Республіканська платформа» має конкретну програму розвитку Тернополя. Не загальні слова, а чіткій план дій. Це створення на території Тернопільської МТГ заводів міжнародних компаній, що дасть додаткові робочі місця з достойними зарплатами. Це кардинальна реформа транспортної галузі, зокрема купівля та лізинг зручних електробусів. Це й перетворення Тернополя на столицю України з ІТ-технологій.

Це головні причини успіху «республіканців», які здатні зупинити стагнацію Тернополя. І тернополяни це розуміють.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі