Ірина Яремчук. Жінка-політик — вдалий вибір (Відео)

Опубліковано:
22 Жовтня, 2020

У Тернополі єдина жінка-кандидатка на посаду Тернопільського міського голови. Це Ірина Яремчук від Української Галицької Партії. Вона розповідає, що в їхній команді  багато успішних жінок, і так склалось не через гендерну квоту. Про це вона повідомила телеканалу ІНТБ на засіданні Тернопільського прес-клубу на тему «Жінки на місцевих виборах».

Ірина Яремчук впевнена, у певних питаннях жінка як політик може бути  ефективнішою за управлінця-чоловіка. Багато проблем у місті більшою мірою стосуються саме жінок.

— Це і питання покращення шкіл, і садочків. Збільшення місць у цих навчальних закладах. Адже зараз групи великою мірою переповненні. Це питання зручності інфраструктури, оскільки саме мами з візочками змушені пересуватися містом. Їм складно користуватися громадським транспортом, бо він не пристосований». 

Ірина Яремчук та команда Української Галицької Партії йдуть на вибори з програмою «Місто щасливих сімей». Ще навіть ще не будучи при владі, вона вже змогла розв’язати певні проблеми.

— Питання відновлення у Тернополі партнерських пологів. На жаль, в час карантину вони були повністю заборонені. Але я подала петицію і разом з командою, небайдужими жінками, нам вдалося набрати необхідну кількість голосів, і зараз жінки за рішенням консиліуму можуть скористатися дозволом – і може бути під час пологів чоловік чи хтось інший  з партнерів у пологах». 

Ірина Яремчук підсумовує: жінки до політики готові повністю, а от чи готова політика до професійних, чесних і принципових жінок – покаже час. Нагадаємо, місцеві вибори в Україні пройдуть вже цієї неділі, 25 жовтня. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп, #яремчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: