Рятуймо Україну разом із республіканцями! На одній платформі — платформі небайдужості й відповідальності

Опубліковано:
22 Жовтня, 2020

Багато хто з нас досі кусає лікті, згадуючи переломні в історії України президентські вибори, коли ми привели до влади колишнього члена політбюро ЦК КПУ Леоніда Кравчука, а світоч і совість епохи В’ячеслав Чорновіл, в’язень комуністичного режиму й велет національного духу набрав тільки 23,27% голосів.

Це була наша національна ганьба, під тягарем якої ми живемо донині. Результат тодішніх виборів — не просто наша помилка, а зрада, гріх, який спокутуватиме не одне покоління українців.

Волевиявлення на виборах 25 жовтня 2020 року матиме схожі наслідки: або ми звернемо зі шляху, що веде Україну в нікуди, й виведемо її на правильну стежку, або зникнемо як нація. Сьогодення не дасть нам більше шансів.

Нинішнє наше звернення — до тих виборців, для котрих поняття Українська Гельсінська спілка, Українська республіканська партія 1990 року, ім’я Левко Лук’яненко — не порожні слова.

Республіканці вперше з’явилися на політичній арені України ще до її незалежності. Вони виросли з частини Української Гельсінської спілки. Республіканці були однією з перших чотирьох націонал-демократичних партій, що стали в опозицію до КПРС іще тоді, коли вона почувалася в Україні авторитарною господинею.

Наша «Республіканська платформа» — наступниця партії Левка Лук’яненка. Партія цінностей і гідності.

Тож запитаймо себе, тернополяни, за що голосуватимемо 25 жовтня?

За задніх в упряжці Коломойського олігархів, чи все ж за республіканців, котрі ставлять в епіцентр політики й державного управління людину як цінність?

За кого віддамо свій голос?

За тих, кому «всьоравно», чи за партію, ідеологія якої базується на кращих традиціях світового неоконсерватизму, на консервативно-ліберальних і християнських цінностях та має глибоке національне коріння?

Кого підтримаємо?

Дилетантів, що перетворили Україну на пісочницю для своїх ігор, чи республіканців, мета яких — щасливий заможний громадянин України, котрий тут навчається, працює і не шукає добра від добра?

На чиєму ми боці, тернополяни?

На боці здирників, що обкрадають свій народ, чи на боці республіканців, котрі пропагують зниження податків? Бо їхня логіка проста і чітка: зменшення податкового тиску на бізнес дозволить йому працевлаштувати більше людей, і їхні податки загалом поповнять бюджет значно вищою сумою, ніж усі місцеві податки та збори, які сплачував той чи інший підприємець.

За кого голосуватимемо, земляки?

За реваншистів, котрі сплять і бачать Леніна на Майдані Волі в Тернополі, чи за республіканців, які ще до незалежності України засудили комуністичну ідеологію?

За сепаратистів чи республіканців, для котрих соборність і незалежність України — понад усе й котрі категорично проти двомовності?

Даймо собі чесні відповіді на ці та інші запитання, перш ніж поставити галочку в бюлетенях. І поставмо її навпроти «Республіканської платформи»!

Якщо ми справді вболіваємо за Україну (бо багато хто за неї помер або відсидів).

Голосуймо за «Республіканську платформу», якщо не хочемо, щоб демократія в Україні призвела до диктатури, як це завжди буває в країнах, основна маса населення котрих перебуває на межі бідності чи вже її переступила.

Рятуймо Україну разом із республіканцями! На одній платформі — платформі небайдужості й відповідальності.

Тарас Савчук

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #республіканська платформа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: