На Тернопільщині викрили схему штучного збільшення кількості виборців

Опубліковано:
22 Жовтня, 2020

На Тернопільщині декан одного з ВНЗ організував схему зі штучним збільшенням кількості виборців. Таку схему також правоохоронці викрили в Одеській та Житомирській областях.

Як повідомляє Національна поліція України, зловмисники подавали заяву про зміну місця голосування. При цьому за однією виборчою адресою фігуранти реєстрували до 300 осіб, а відтак вносили неправдиві відомості у базу даних Державного реєстру виборців.

Відтак в Тернопільській області студенти одного із ВНЗ змінювали виборчу адресу за грошову винагороду. Саму ж перереєстрацію і подачу заяви в електронній формі до органу введення Реєстру здійснювали у приміщенні університету. За даними фактами тривають слідчі дії. Також правоохоронці перевіряють інформацію про можливі подібні правопорушення на території інших областей України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ВНЗ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: