Мешканець Тернопільщини вбив свого сусіда

21.10.2020 14:58   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Мешканець Тернопільщини знайшов на своєму городі тіло 33-річного сусіда. Причиною смерті став удару металевою трубою по голові.

Як повідомляє поліція, знаряддя вбивства було знайдено на подвір’ї сусіда та вилучено. Тако у чоловіка знайшли закривавлений одяг, сліди крові на подвір’ї та порозі будинку, які господар намагався невдало змити, знаряддя вбивства. Згодом чоловік таки зізнався у скоєному.

За його словами, з односельцем того дня вони розпивали алкогольні напої. Між ними виник конфлікт і зловмисник замахнувся трубою на гостя. Від удару останній впав на подвір’ї. Господар обійстя відтягнув сусіда на город і ліг спати, а вже вранці виявив його мертвим.

До слова, зловмисник перебуває на обліку в психіатра. Уже неодноразово за рішенням суду до нього застосовувалися заходи медичного характеру.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі