Затримали на «гарячому»: правоохоронець з Тернопільщини незаконно збував зброю

Опубліковано:
21 Жовтня, 2020

На Тернопільщині затримали колишнього співробітника міліції за збут зброї. Незаконним підприємцем видивився 58-річний місцевий житель, який раніше проходив службу у патрульній міліції Тернопільщини та наразі перебуває на пенсії.

Як повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, чоловік затримали на «гарячому». Він планував збути нарізну вогнепальну зброю. За пістолет «Браунінг 6.35» та гвинтівку ТОЗ-8 зловмисник мав отримати 37 тисяч гривень. Також під час обшуку у його автомобілі було виявлено автомат АКС-74 (зі складним прикладом), ПБС (прибор безшумної стрільби) до зазначеного автомата та набої калібру 5.45 мм 128 штук. А за місцем мешкання чоловіка правоохоронці виявили та вилучили три дерев’яних ложа для рушниць, набої: 12 штук калібру 8х50 мм до гвинтівки системи Манліхер, 20 штук калібру 7,62 мм, 1 штуку калібру 7,62 до пістолета ТТ, 1 штуку калібру 9 мм до пістолета ПМ, затвор та ствол для мисливської рушниці, а також штик-ніж до гвинтівки системи «Манліхер» та штик-ніж до гвинтівки системи «Маузер».

Чоловіка затримали. Триває розслідування. За незаконне поводження зі зброєю колишньому працівнику міліції загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #міліція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патрульна поліція, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: