Програма Української Галицької Партії для Тернополя

Опубліковано:
21 Жовтня, 2020

«Місто щасливих сімей» — кандидатка на посаду міського голови Тернополя Ірина Яремчук від Української Галицької Партії запрошує ознайомитись з програмою для міста. Документ складається з трьох напрямів — прозорість та чесність, безпека та комфорт, розвиток та гармонія. 

— Ми хочемо зробити Тернопіль містом щасливих сімей, щоб всім тут було жити зручно, комфортно і безпечно. Щоб тернополяни могли знайти роботу з достойною  оплатою, щоб нове життя з’являлось в гідних умовах, — коментує Ірина Яремчук.

З документом можна ознайомитись тут: УГП_Програма_Тернопіль_повна_версія

Програма розвитку Тернопільської ОТГ – скорочена та цікава версія

Над програмою партійці працювали кілька років. Вона передбачає відкриту конкуренцію в теплопостачанні, що дозволить понизити тарифи, удосконалення громадського контролю над бюджетом, розв’язання проблем заторів та хаотичної парковки, прозорі умови для місцевого бізнесу та інвесторів, управління комунальним майном на аукціонах, впорядкування забудови та збереження парків, гідні умови в пологових та модернізацію закладів освіти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програма, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: