«Зарваницька ініціатива» підтримує Руслана Кулика на посаду міського голови Бережан

Опубліковано:
21 Жовтня, 2020

Політик і активіст, голова «Зарваницької ініціативи» Тарас Стецьків заявив про підтримку кандидата на голову Бережанської об’єднаної територіальної громади Руслана Кулика.

«Знаю Руслана Кулика не один рік як активного громадського діяча, патріота України, цікавого та вдумливого політика і, попри свій вік, достатньо досвідчену людину», — відзначив Тарас Стецьків.

Він також закликав проголосувати за Руслана Кулика на місцевих виборах жителів Бережанщини. За такий вибір, на думку, Тараса Стецьківа, нікому не буде соромно.

Нагадаємо, Тарас Стецьків — співініціатор і лідер «Зарваницької ініціативи». Цей громадський рух десять років тому заснувала майже сотня громадських активістів у селі Зарваниця Теребовлянського району. Представники патріотичних сил взяли за мету власними зусиллями й справами створити справжню Українську Державу та українську політику. Учасники «Зарваницької ініціативи» сприяють тому, щоб українці могли сформувати достойну владу, чесний уряд та творили гідне майбутнє для своїх нащадків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кулик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #республіканська платформа, #Стецьків, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: