Наталі Стефанчук: «Обирайте надійних! Обирайте «Батьківщину»!

Опубліковано:
21 Жовтня, 2020

Червоний – у тренді.  Колір щирості, впевненості, перемоги, внутрішньої сили.  Відома тернопільська дизайнерка святкового одягу з понад 25-літнім стажем й громадська активістка Наталі Стефанчук  одягає look червоного кольору, відколи стартувала виборча кампанія. Зізнається, відповідає її характеру, а ідеологія «Батьківщини» – життєвим цінностям й принципам. Тому й зважилась балотуватись до обласної та міської рад саме від цієї політичної сили.

«Коли ще рік тому хтось сказав би мені, що піду в політику, – нізащо не повірила б.  Таке рішення продиктувала ситуація, що склалась в суспільстві на початку року. Коли влада страшилками про коронавірус  паралізувала життя країни,  запустила цинічне знищення малого й середнього бізнесу,  підштовхнула чимало українців до безодні відчаю, – зазначає. – Тоді  вирішила, що так далі тривати не може. Спільно з однодумцями створили громадську організацію «Планета вільних людей» та включилась у боротьбу за майбутнє Тернополя й країни»

За натурою Наталі  –  перфекціоністка, котра горить тим, що робить.  Тому про «Планету вільних людей» невдовзі заговорила вся Україна. Саме ця новостворена спільнота  зареєструвала петицію про розпуск Верховної Ради України, очолила рух спротиву впровадженню дистанційного навчання, активно включилася  в оборону прав малого й середнього бізнесу, організувала й встановила одразу два всеукраїнські рекорди, що символізували бажання дітей закінчити школу та навчатись класичним способом, відвідувати улюблені гуртки, займатись спортом.

Як мати трьох дітей, приватний підприємець з досвідом, віцепрезидентка ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області», Наталі не може стояти осторонь того, що діється в державі й Тернопільщині зокрема. Певна:  область й місто потребують швидкості, розвитку, змін. І не завтра, а вже сьогодні.

«Жінка здатна помічати ті дрібниці, на які чоловіки зазвичай не зважають. Це ж стосується й політики. Ми оцінюємо ситуацію не тільки розумом, а й серцем. І воно болить від того, що відбувається, – констатує. –  Рівень доходів населення падає. Кількість безробітних і заробітчан зростає. Бізнес закривається. Медична й освітня галузь зруйновані майже вщент. Нас хочуть зробити неуками й пустити з торбами по світу.  При цьому маємо тихо сидіти вдома та боятись коронавірусу. Повірте, він не такий страшний, як свавілля діючої влади.  Досить терпіти й миритись! Ми йдемо в місцеві ради різних рівнів,  щоб навести лад і захистити інтереси простих українців. Якщо прагнете якісних змін, – обирайте надійних, обирайте «Батьківщину»!»

У своїй передвиборчій програмі Наталі Стефанчук  основні акценти робить на забезпеченні комфорту, безпеки та соціального добробуту тернополян та мешканців краю; модернізації та оновленні матеріально-технічних баз медичних та освітніх закладів; встановлення справедливих тарифів на комунальні послуги; налагодження тісної співпраці між Тернополем й областю;  відновлення промисловості та роботи стратегічних об’єктів краю; захист і розвиток малого й середнього бізнесу; залучення до області «якірних» інвесторів та популяризацію бренду Тернополя й Тернопільщини.

Надія ТИМКО

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Стафанчук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: