Тернопіль став переможцем у конкурсі та увійшов у число 56-ти нових муніципалітетів-партнерів ініціативи OGP Local «Партнерство «Відкритий Уряд» – місцевий рівень». Про це повідомляє Тернопільська міська рада. 

Переможців визначали за такими критеріями: досвід міста у впровадженні інструментів відкритого врядування, залучення громадськості до прийняття рішень, політичні зобов’язання керівництва та інші.

«Приєднання до місцевої програми міжнародної ініціативи Open Covernment Partnership є ще одним важливим кроком для впровадження у Тернопільській міській раді інструментів відкритого урядування та просування ще більш прозорого і інклюзивного місцевого управління», – зазначає міський голова Сергій Надал. 

До слова, заявку для учаті у конкурсі розробляли представники Тернопільської міської ради спільно з громадською організацією «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Асоціацією міст України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #партнерство, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: