На Тернопільщині є вакансії для працівників у харчовій промисловості

За кількістю зайнятих й обсягом валової продукції харчова промисловість належить до одного з найважливіших виробництв у господарстві України. Це єдина галузь, яка в умовах економічної кризи не лише не знизила обсягів виробництва, але і продовжує їх нарощувати. Загалом, модернізація вітчизняних підприємств харчової промисловості, впровадження новітніх технологій потребує кваліфікованих працівників.

За інформацією відділу організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Тернопільського обласного центру зайнятості на 19 жовтня 2020 року роботодавці, які працюють у харчовій сфері області мають 25 актуальних вакансій. Це агент торговельний, вантажник, електромонтер-налагоджувальник, інженер-технолог, менеджер зі збуту, мікробіолог, оператор лінії у виробництві харчових продукцій, охоронник, пекар, технолог, тістороб, формувальник тіста. Такі фахівці потрібні у Тернополі та Тернопільському, Бережанському, Бучацькому, Кременецькому, Лановецькому, Підволочиському, Теребовлянському  та Шумському районах. Роботодавці готові платити до 9000 грн зарплати на місяць.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією зверніться до районних філій Тернопільського обласного центру зайнятості чи Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільський обласний центр зайнятості  

Коментарі