«Шукайте, перш за все, духовне», - Борис Репка

19.10.2020 20:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Ключова теза з Вічної книги стала ідеєю життя. Ми біжимо за економічним чудом, за фінансовою манною, матеріальною казкою, але усе це – ілюзія. Як кожен будинок будується на міцній основі – фундаменті, аналогічно, будинок, що зветься Україна, потрібно будувати на фундаменті нації – духовній основі.

Допомогти виплекати християнську душу - дитину в середовищі української християнської сімʼї, родини, виховати християнина - учня в українській школі, студента у вищому закладі України, тобто, духовну, чесну, справедливу, моральну та патріотичну українську молодь (майбутніх батьків та матерів) треба плекати на засадах християнських цінностей. Це і є вічний кругообіг істинного державотворення на різних рівнях української влади.

Практична реалізація ідеї.

До влади області мусять прийти депутати, котрі розуміють, що гуманітарна сфера є фундаментальною у розвитку духовно багатої української  нації. Забезпечення, прийняття та реалізація новітніх програм виховання та освіти молоді має базуватися на основі тісного звʼязку з Українською церквою. Християнська етика в школі, українські традиції, духовні цінності та моральні ідеали вдома та в суспільстві – це і є основа основ!

Ми маємо так багато зразків героїчних постатей Руси-України, козаччини, стрілецької доби, повстанських часів, сучасних героїв: Небесної сотні та сьогоднішньої російсько-української війни, що залишається лише втілити програми виховання патріотизму, любові до України, до своєї Батьківщини.

Нам необхідні програми виховання та освіти на основі української культури та багатогранного народного мистецтва, безцінних скарбів народу – українського фольклору та українських народних традицій, українських народних пісень та української класичної музики.

Популяризація, заохочення молоді до відвідування мистецьких установ краю: театрів, музеїв, картинних галерей, бібліотек, - дасть змогу забезпечити духовний розвиток, ерудованість молодого покоління.

Вірю, що Тернопільський Край стане  в авангарді втілення вище вказаних цінностей.

ВО «БАТЬКІВЩИНА»

ВО «БАТЬКІВЩИНА» зібрала сьогодні команду нових людей, не зіпсованих політикою, з якими можна реалізувати найцінніші ідеї та цінності. Команда, яка добре розуміє, що усе живе зароджується в жертві. Лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, яка за свою принципову позицію, відданість Україні, пожертвувала більше двох років свого життя – це приклад справжньої жертовності, без якої не може  бути сучасного політика.

Довідково:

Репка Борис Данилович кандидат у депутати до Тернопільської обласної ради (Тернопільська об’єднана громада).

Народився 9 липня 1971 р. в с. Чернилівка, Підволочиський р-н, Тернопільська обл.

Освіта: Київська музична академія ім.. П. Чайковського.

Більше 25 років свого життя присвятив сцені Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка

З 2016 року – директор, художній керівник Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка

Одружений, виховує з дружиною двох синів.

Мій творчий колектив.

Більше 4 років керую  Тернопільським академічним обласним українським драматичним театром ім.. Т. Г. Шевченка – одним з найбільших мистецьких закладів Тернопільщини.

155 працівників, більшість із яких творчі постаті українського театру: 9 народних артистів України, 15 заслужених артистів України. Відомі, талановиті та емоційні люди.

Творче середовище дало можливість реалізувати себе як ефективного керівника, в свою чергу, виховати в собі цілеспрямованість, витримку, а основне – жертовність, якої бракує сучасному політику.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі