Тернополян запрошують стати чарівниками добра у проєкті «Здійснюю мрію»

Опубліковано:
19 Жовтня, 2020

Тернопільський обласний центр комплексної реабілітації запрошує тернополян стати чарівниками добра у проєкті “Здійснюю мрію”. Про це повідомили на своїй соціальній сторінці у Фейсбуці. “Чарівники – це люди добрі серцем та відкриті душею, які готові дарувати приємні емоції дітям та молоді з інвалідністю, – коментує Олена Коваль організаторка культурно-дозвіллєвої діяльності центру, – ми пропонуємо ознайомитись з мріями наших героїв і здійснити їх.”

Допомогти здійснити мрію можна і просто перерахуваші кошти на благодійний рахунок Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації з поміткою “Благодійність здійснюю мрію” – Тернопільський обласний центр комплексної реабілітації ЄДРПОУ 39427137 р/р UA178201720314201001301088994.

Також тернопілян закликають виставляти лоти з власними виробами, сертифікатами, послугами, гроші від реалізації яких також підуть на підтримку проєкту.

“Їх часто називають діти з обмеженими можливостями. Але чи не самі ми їх свідомо обмежуємо?, – пишуть на сторінці центру реабілітації, – “жити на повну” це ж не про примху. Це про бажання і право кожного! Ви ще не бачили емоцій, як радіють діти та молодь з інвалідністю. Хочете побачити, що таке справжнє щастя? Тоді вперед – обирайте дитину і втілюйте її мрію у життя!”

Мрії наших героїв:

 
Сюжети про проєкт: 
 
 
Контактний телефон: 068 225 01 74

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #допомога, #мрія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проєкт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: