«Світ в середині» – анімацію про медитацію аніматорка з Тернополя з’єднала з ІТ-технологіями

Опубліковано:
18 Жовтня, 2020

Анімацію “Світ всередині”, яку тернопільська художниця, аніматор з’єднала з ІТ-технологіями, Софія Музичка створювала протягом шести місяців.

Три хвилини і дев’ять секунд – це тисячі малюнків, намальованих за допомогою графічного планшету. Темп створення анімації до 6 с в день. Презентовано анімований фільм під час захисту дипломної роботи у Варшаві. Частини мультфільму оживають при наведенні смартфону зі спеціальною програмою на написані полотна-тріптіх. Від перших мазків до останніх робота наповненна динамікою зміни тем.  За свою кропітку працю дівчина отримала диплом про закінчення Польсько-Японський академії комп’ютерних технологій з відзнакою. 

null

Повну анімацію на музику музиканта Swami Prem Hakim можна побачити за посиланням на ю-туб каналі художниці “Inside World – painting animation by Sofiia Muzychka 2020”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #музика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: