Відома письменниця з Тернопільщини випустила нову книгу про Різдво

Опубліковано:
17 Жовтня, 2020

Відома письменниця з Тернопільщини випустила зворушливу книгу про Різдво. «Велика різдвяна книжка» – це видання написане у співавторстві Надійки Гербіш та Ярослава Грицака. Про це повідомляє інтернет-видання «Тернополяни».

«Велика різдвяна книжка» від Надійки Гербіш та Ярослава Грицака – це витончене сплетіння історичних фактів, роздумів про народження Бога, традиційних та новітніх символів, Різдва у високій і масовій культурі. Мозаїка тем, що витворює особливе різдвяне співзвуччя, де голоси двох авторів переплітаються, щоразу додаючи нових смислів та інтонацій у розмову про найсвітліше свято», – розповіли у видавничо-освітньому проєкті «Портал».

До слова, письменниця Надійка Гербіш популярність здобула після видання книжок «Теплі історії до кави» та «Теплі історії до шоколаду». Книжку «Теплі історії до кави» високо оцінили на Львівському форумі книговидавців, також ця книжка здобула перше місце в рейтингу «Топ-20» мережі книгарень «Є». На європейському християнському форумі видавців Marketsquare Europe, що відбувся у Будапешті в жовтні 2012 року, вона здобула нагороду «2012 European Christian Book of the Year».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Велика різдвяна книжка, #надійка гербіш, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: