Політична партія «Довіра» виграла суд проти Бучацької ТВК

Опубліковано:
17 Жовтня, 2020

Тернопільський окружний адміністративний суд задовільнив позов політичної партії «Довіри», щодо відмови реєстрації на місцеві вибори.

Як зазначають у політичній партії, суд був занепокоєний зухвалими, протиправними діями Бучацької територіальної виборчої комісії, яка двічі не виконувала вимогу щодо розгляду документів і реєстрації політичної партії «Довіра» на місцеві вибори.

«Політична партія «Довіра» жодного разу не порушила закон, гідно пройшла всі суди, поновивши своє порушене політичне право обирати та бути обраним. Щиро сподіваємося, що Виборці належно відзначать наші старання та нададуть справедливу оцінку підлим, а іноді відверто незаконним діям осіб, яких після цього навіть суперниками називати не хочеться», – йдеться у повідомленні партії.

Зазначимо, що політичній партії «Довіра» відмовили у реєстрації кандидатів в депутати Бучацької міської ради. Вказану постанову ТВК прийнято посилаючись, начебто, на порушення вимог виборчого законодавства з боку партії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #буча, #місцеві вибори, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #політична партія "Довіра", #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: